Herman Technics domotica Herman Technics domotica Herman Technics domotica Herman Technics domotica Herman Technics domotica

"EEN PLEK WAAR U KUNT TOT RUST KOMEN,
DAAR ZORGEN WIJ VOOR."

WAT IS DOMOTICA?

Domotica, het intelegente beheersysteem van de hedendaagse woning is een besturingssysteem van de ganse of gedeeltelijke elektrische installatie van uw woning. Dit alles zal leiden tot een verbeterd comfort, een groter woonplezier, een zuiniger energieverbruik en zorgt voor extra veiligheid bij zowel aan- als afwezigheid. Kortom, een plek waar men tot rust kan komen en zich geborgen kan voelen.

WAT ZIJN PLC-STURINGEN?

Een PLC is een kleine computer waar er ingangen (sensoren, schakelaars, fotocellen, tellers, enz) op aansluiten, en uitgangen (relais voor motoren, snelheidsregelaars, enz) op aansluiten die voor automatisering van real-world processen, zoals controle van machine op fabriekslopende band wordt gebruikt. Plc’s gebruikt men meestal een microprocessor.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in domotica en plc- sturingen. We gaan rond de tafel zitten met de klant, bespreken de wensen en noden. We bouwen de plc en domotica systemen zelf in onze elektrische schakelkasten en programmeren de het ganse systeem volgens de wensen van de klant. Kortom een totaalproject van A tot Z zonder tussenkomt van derden of externe firma’s. Waarom zou U niet voor Herman Technics kiezen?

PARTNERS